Kinderkasten

Eikenhouten kinderkasten passen in ieder interieur, gaan met de tijd mee en zijn duurzame producten. Daarnaast zijn de LOTIE kinderkasten ontworpen met oog voor de ontwikkeling van je kindje!

  • Oskar kast – LOTIE kids interior

    1.495,00
    Toevoegen aan winkelwagen

De waarde van een eikenhouten kast voor de kinderkamer

In iedere kinderkamer kan een goede kast niet ontbreken. Kiezen voor een houten kast in deze kinderkamer is altijd een goed idee, waarbij eikenhout vele voordelen kent. Eikenhout is namelijk een zeer duurzaam hout en gaat tot wel 25 jaar mee. Ook is eikenhout goed bestand tegen vlekken, krassen en stof. Wel zo gewenst als kast voor in de kinderkamer. Daarnaast is eikenhout goed te combineren met andere meubels en past dit hardhout bij iedere interieurstijl.

De Oskar kast voor op de kinderkamer

De Oskar kinderkast voor op de kinderkamer vormt een prachtige combinatie met de Selma wandplanken en de LOTIE kinderkamer bedden. De kast is gemaakt van eikenhout en de vintage elementen die je ziet bij het Elin junior bed komen terug in dit ontwerp. Indien je op zoekt bent naar een vintage kinderkamer kast maar wel met de hoogwaardige kwaliteit van nu, dan is dit de houten kinderkamer kast die daar perfect bij aansluit!

Indeling houten kinderkamer kast

Er is in de Oskar kinderkamer kast meer dan genoeg ruimte voor alle kleding. Aan de rechterkant zijn er 5 legplanken waar je het nodige kunt opbergen. De planken zijn in hoogte verstelbaar, je kunt dus zelf de ideale hoogte bepalen afhankelijk van wat er allemaal moet worden opgeborgen in de kast. Aan de linkerkant is er een hanggedeelte met nog een extra legplank onderin. Maak het helemaal af door het gebruik van leuke accessoires voor bovenop kast en je hebt de perfecte houten kast voor op de kinderkamer!

Kinderkast met oog voor ontwikkeling

De eikenhouten Oskar kinderkamer kast is ontworpen met het idee om de onafhankelijkheid van jouw kind te stimuleren. De hoogte van deze kinderkast is zo ontworpen dat je kind vanaf peuterleeftijd zijn eigen kleding kan opruimen en zelf kan kiezen. Zo kunnen ze hun eigen stijl ontwikkelen. Hang een leuke spiegel op de kinderkamer en ze kunnen genieten van al het moois dat ze hebben aangetrokken.

Door de hoogwaardige kwaliteit kan deze kinderkast generaties lang meegaan. Een uniek item dat door het tijdloze design in elke kinderkamer past en waar je jaren plezier van zult hebben! Heb je vragen over onze houten kinderkamer kast of over andere kinderkamer meubels? Neem dan gerust contact met ons op!