Kinderkasten

  • Oskar kast – LOTIE kids interior

    1.495,00
    Toevoegen aan winkelwagen

De Oskar kast voor op de kinderkamer

De Oskar kinder kast voor op de kinderkamer vormt een prachtige combinatie met de Selma wandplanken en de LOTIE kinderbedden. De kast is gemaakt van eikenhout en de vintage elementen die je ziet bij het Elin junior bed komen in dit ontwerp terug. Indien je op zoekt bent naar een vintage kinderkamer kast maar wel met de hoogwaardige kwaliteit van nu, dan is dit de kinderkast die daar perfect bij aansluit! 

Er is meer dan genoeg ruimte voor alle kleding. Aan de rechterkant zijn er 5 ligplanken waar je het nodige kunt opbergen. De planken zijn in hoogte verstelbaar, je kunt dus zelf de ideale hoogte bepalen afhankelijk van wat er allemaal moet worden opgeborgen in de kast. Aan de linkerkant is er een hang gedeelte met nog een extra ligplank onderin. Maak het helemaal af door het gebruik van leuke accessoires voor bovenop de kast en je hebt de perfecte kast voor op de kinderkamer!

De Oskar kledingkast is ontworpen met het idee om de onafhankelijkheid van jouw kind te stimuleren. De hoogte is zo ontworpen dat je kind vanaf peuterleeftijd zijn eigen kleding kan opruimen en zelf kan kiezen. Zo kunnen ze hun eigen stijl ontwikkelen. Hang een leuke spiegel op de kinderkamer en ze kunnen genieten van al het moois dat ze hebben aangetrokken.

Door de hoogwaardige kwaliteit kan deze kinderkast generaties lang meegaan. Een uniek item dat door het tijdloze design in elke kinderkamer past en waar je jaren plezier van zult hebben!